Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zorgvuldig en zo spoedig mogelijk af te ronden. Wij maken gebruik van de print-on-demand service van de uitgeverij Bravenewbooks.nl. Zodra u uw boek bij ons bestelt, gaan wij direct aan de slag. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, gaan diezelfde dag nog in de print, en deze worden meestal de volgende dag op de post gedaan. De bezorging duurt meestal 2-3 werkdagen.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Ook met feestdagen moet u rekening houden met langere levertijden door de drukte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Hiervoor vragen wij voor alle pakketten, ongeacht de afmeting, een vergoeding van €2,99. Is het orderbedrag €30 of hoger, dan is verzending gratis.

Voor een correcte én duurzame levering werken wij samen met Groenbezorgen en PostNL. Groenbezorgen haalt elke werkdag met de bakfiets alle pakketje op in ons magazijn. Zij overhandigen deze dezelfde dag nog aan PostNL, die er vervolgens voor zorgt dat het zo snel mogelijk bezorgd wordt.

Shopping Cart
Naar boven