Win kinderboeken

door mee te doen aan leuke win- en kortingsacties op instagram!

gratis kinderboek

Win kinderboeken

Door onze Instagram-pagina te volgen, kun je deelnemen aan leuke kortings- en winacties, waarbij je kans maakt om gratis kinderboeken te winnen. We organiseren regelmatig giveaways, speciale promoties en andere spannende activiteiten speciaal voor onze volgers. 

Mis geen enkele kans om de mooiste en meest betoverende kinderboeken aan je collectie toe te voegen. Volg ons vandaag nog en doe mee aan onze fantastische acties om je kind te verrassen met de beste leeservaringen!

Neem een kijkje achter de schermen

Door ons te volgen, krijg je direct toegang tot updates over de meest recente boekuitgaven, exclusieve previews en boeiende content die je nergens anders vindt. Ontdek als eerste welke nieuwe titels beschikbaar zijn, lees recensies en aanbevelingen, en krijg een kijkje achter de schermen bij je favoriete auteurs en illustratoren. 

Onze Instagram-pagina is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je volgende leesavontuur en om op de hoogte te blijven van alles wat speelt in de wereld van kinderboeken.

achter de schermen bij koekoek kinderboek

De magische kracht van kinderboeken

Kinderboeken hebben een unieke en magische kracht om het leven van kinderen te verrijken. Ze bieden niet alleen vermaak en avontuur, maar ook waardevolle levenslessen die een blijvende impact kunnen hebben. Door middel van verhalen leren kinderen over vriendschap, moed, doorzettingsvermogen en vele andere belangrijke waarden. Bovendien stimuleren kinderboeken de verbeelding en creativiteit van jonge lezers, wat essentieel is voor hun cognitieve en emotionele ontwikkeling. Lezen helpt kinderen om de wereld om hen heen beter te begrijpen en om hun eigen plaats daarin te vinden.

Ons motto: Kinderboeken voor 't leven

De missie van Koekoek Kinderboek is om deze magische kracht van kinderboeken te benutten door leuke en leerzame “kinderboeken voor ‘t leven” aan te bieden. We willen kinderen helpen om op een speelse manier de wereld te verkennen, terwijl we ouders ondersteunen bij het geven van een voorsprong aan hun kind voor de rest van hun leven. Onze boeken zijn ontworpen om zowel ouders als kinderen te betrekken, waardoor het lezen een gedeelde ervaring wordt die de band tussen hen versterkt.

Ook de moeilijkere onderwerpen belicht

Bij Koekoek Kinderboek begrijpen we dat kinderen soms geconfronteerd worden met moeilijke onderwerpen die niet altijd gemakkelijk te bespreken zijn. Daarom bieden we kinderboeken aan die onderwerpen zoals de dood en rouwverwerking voor kinderen, leren omgaan met geld, mindfulness en meditatie voor kinderen en emotieregulatie voor kinderen op een toegankelijke manier aansnijden. Door deze thema’s in onze boeken op te nemen, willen we ouders de tools geven om deze belangrijke gesprekken te voeren en hun kinderen te ondersteunen bij het begrijpen en verwerken van complexe emoties en situaties.

Onze boeken bieden niet alleen verhalen, maar ook praktische tips en oefeningen die kinderen helpen om vaardigheden te ontwikkelen die ze hun hele leven lang kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld, onze boeken over mindfulness bevatten eenvoudige technieken die kinderen kunnen leren om kalm te blijven en hun emoties te reguleren. Onze financiële boeken geven kinderen een basisbegrip van geld en hoe ze verstandig met hun financiën kunnen omgaan. Door deze kennis op jonge leeftijd bij te brengen, helpen we kinderen om een gezonde relatie met geld te ontwikkelen.

Holistisch ontwikkelen en leren

Bij Koekoek Kinderboek geloven we dat elk kind het verdient om de beste start in het leven te krijgen. Daarom zijn onze boeken ontworpen om kinderen op een holistische manier te ondersteunen, zowel emotioneel als intellectueel. We streven ernaar om boeken te maken die een blijvende impact hebben en die kinderen helpen om sterke, veerkrachtige en nieuwsgierige individuen te worden. Door onze missie te volgen, hopen we een positieve bijdrage te leveren aan de levens van kinderen en hun gezinnen, en hen te inspireren om de wereld met open armen te verkennen.

Ook andere (gratis) hulpmiddelen naast kinderboeken

Naast onze inspirerende boeken bieden wij bij Koekoek Kinderboek ook uitgebreide artikelen in onze kennisbank aan om ouders te inspireren tijdens de opvoeding van hun kind. Deze artikelen behandelen dezelfde moeilijke onderwerpen die in onze boeken worden aangesneden, zoals ondersteuning tijdens rouwverwerking en omgaan de dood, tips voor het leren omgaan met geld, praktische mindfulness technieken en tips,  en meer. Onze kennisbank is ontworpen om ouders te voorzien van waardevolle inzichten en praktische adviezen, zodat ze hun kinderen effectief kunnen begeleiden bij het begrijpen en omgaan met deze complexe thema’s. 

Of je nu op zoek bent naar manieren om met je kind te praten over verlies, hen te leren hoe ze hun emoties kunnen beheersen, of tips nodig hebt om financiële verantwoordelijkheid bij te brengen, onze kennisbank biedt een schat aan informatie om je te helpen bij elke stap van de opvoeding.

» Bekijk al onze kinderboeken hier

Shopping Cart
Naar boven